Naksauksia naksutinkursilla ja vähän muuallakin...

Vuosi vaihtui iloisesti rakettien paukkuessa ja rynnistettiin innolla vuoteen 2014 ja siitä se sitten taas lähti homma lapasesta...

1. Naksaus: Päässäni naksahti ja päätin ilmoittaa Purnun Tokoon kävi miten kävi.
Liikkeet ovat olleet suht hyvällä tolalla, kun saatiin joululomalla harkattua ja alkoi näyttää hyvältä tämä touhu. Sitten alkoikin tapahtua taas kotirintamalla kaikenlaista ja palattiin säännöllisen epäsäännöllisen laaduttomiin harjoituksiin. Tokossa voi siis käydä miten vaan. Mies kysyi aionko perua, mutta päätettiin Purnun kanssa pelata upporikasta ja rutiköyhää ja katsoa miten kisassa käy. Saapahan tuomarikin vähän jännitystä elämään. Purnu hoitaa oman osuutensa miten osaa ja keskityn itse karsimaan omat virheeni kisatilanteessa.Jos edes se onnistuu niin suunta on parempi kuin viimeksi. Silloin sössittiin kumpikin kilpaa.

2. Naksaus: Perheen vanhus osasto päätti järjestää jännitystä elämään alkamalla sairastella. Muutamat tunnit on vietetty autoillen Mikkeliin ja takaisin. Suomen sairaalat tutuiksi teema jatkuu siis tänäkin vuonna.

3. Naksaus: Ilmoitin Purnun 5 kerran naksutinkurssille. En ole ikinä käsittänyt miten sitä hemmetin naksutinta käytetään, joten päätettiin korjata tilanne. Kurssi on tosi teho-opastusta sillä meitä kurssilaisia on vain kaksi. Toinen on Purnun mielestä tosi ihana ymmärtääkseni rodultaan Valkoinen paimenkoira tyttö "Lumi". Eka kerta naksutuksineen ja namin syönteineen teki Purnuun niin suuren vaikutuksen, että kun mentiin toista kertaa niin oikein vinkui innosta kiskoessaan minua hallille.
Toisella kerralla opeteltiin jo temppuja, kuten käden koskettamista, katsekontakteja ja käden seuraamista. Samalla aloin hokata koiralehdissä niin paljon puhutun kosketuskepin käyttö mahdollisuudet.
Käsikosketusta on jo hyödynnetty luoksetulon eteen istumisessa. Kouluttajana on Antje Caspar jonka rauhallinen ja selkeä opetus on varsin miellyttävää seurattavaa.

4. Naksaus: Naksahdettiin mökki projektiin. Vanhuksilta saatu vanha mökkitontti Itä-Suomessa päätettiin yrittää hyödyntää kesä käyttöön. Vanhan jo aika huonossa kunnossa olevan mökin rinnalle olisi tarkoitus pykäyttää pieni möksä. Käytiin sitten viime viikonloppuna mittailemassa mökin paikkaa rakennuslupaa varten. Outoa että Tohmajärvelläkään ei ollut kuin pari senttiä lunta. Purnun olematon paimennusvietti naksahti  päälle, kun kaikki sinkoilivat kaseikosssa eri suuntiin rajapyykkien ja mittojen perässä. Lapasessa roikkuva pyrri ei helpota mittaustöitä pakkasessa. Paluu matkalla yövyttiin Imatran valtionhotellissa ja kyllä edelleen taivastelen miten helppoa matka seuraa Purnu on. Nyt jännätään enää saadaanko rakennus lupa.
Kuvassa ehkä tuleva mökkihöperö mökkitontilla

Voi vaan arvata, ettei joku nauttinut 400 km autossa eestaas, vaikka maisemat olivat upeat. Purnu rukka.

5. Naksaus: Polvi rupesi reistaamaan. Juoksu lenkit ovat tauolla ja kävelykin meni niin surkeaksi että nöyrryin ja kävin lääkärissä. Sain niin tuhdit tulehduskipulääkkeet että farmaseuttikin sanoi, että kyllä tällä lähtee kaikki kivut. Nyt on 10 päivän kuuri ohi ja jännitän että palaako kipu vai pysyykö poissa. Täytyy pudottaa painoa. Suu söis ja vatta vetäs vaan ei kestä hennot sääret :) Onneksi on kuitenkin pystytty käymään normaalit kävely lenkit.

6. Naksaus: Ettei elämä kävisi ykstoikkoiseksi otettiin vielä ikkunaremonttikin tähän hiljaiseloon. Pentin kanssa jännitettiin miten Purnu malttaa pysyä poissa asennusmiesten jaloista, mutta jälleen 10 pistettä tosi miehelle, ymmärtää pysyä poissa sieltä missä tehdään töitä :)
Ei ikkunanpesua tänä keväänä...

7. Naksaus: Varattiin matka Jordaniaan syksyllä ja lähtö on kohtapuoliin. Purnu joutuu uuteen hoitopaikkaan koska entinen hoitopaikka muutti ja tilat eivät ole valmiit vielä. Nyt jännittää sanoi mummo kun kahvimerkkiä vaihtoi. Käytiin etukäteen tutustumassa uuteen hoitopaikkaan ja vaikutti varsin mukavalta. Purnu juoksi tyttöjen perässä ja olisi varmaan jäänyt vaikka heti. Ihmisjäsen sen sijaan perui melkein matkan ja kärsii eroahdistuksesta jo nyt. Kyllä sitä ihminen on pöljä.

8. Naksaus: Ostin Supernaturalin todella laadukkaat tuotantokaudet 6 ja 7 ja kas meidän telkkarista ei tule kuin hiihtoa (Pentti) ja Supernaturalia (Sari). Kummallakaan ei maailma parane, mutta on varsin rentouttavaa :D. Ehkä me onnistutaan näillä eväillä vielä psyykkaamaan itsemme täydelliseen kisakuntoon.

9.Naksaus: Huomenna mennään taas naksutinta naksuttelemaan. Minä osaan naksauttaa ja Purnu tykkää syödä. Rentouttavaa kaiken tämän söhellyksen keskellä.

10. Naksaus: Puuhastelu ja touhuaminen on auttanut vöhkämis ongelmaan eli syynä todellakin oli meidän oma tylsä käytös. Nyt meillä on taas tyytyväinen tosimies kotona :)

Nyt vain kohden kesää ja kärpäsiä...

Kommentit

Suositut tekstit