Vuosi 2022 alkaa olla finaalissa ja aika suunnitella tulevaa...


Odotettu Joulu meni taas järkyttävän nopeasti. Toiveet kuitenkin toteutui. Ehdittiin nukkua yhdet päikkärit ja yksi elokuva. Lisäksi ulkoiltiin. Aaton eväsretki jäi välistä toisen kerran yli kahdenkymmenen vuoden aikana. Koutsin polvi on siinä kunnossa, että lyhytkään matka umpi hangessa ei onnistu ja lunta oli runsaasti. Käytiin sitten Joulupäivänä Pikku-Ukon kanssa kahdestaan lumikenkäilemässä glögieväin. Vesisade oli saanut aikaan melkein hankiaiset ja kenkäily oli joutuisaa.
Aatto aamuna käppäiltiin vähän sivistyksen parissa ja laskeuduttiin Jouluun koko porukka.


Joululahjat oli ihania ja Pikku-Ukko oli omistaan ihan myyty. Yritti leikkiä kaikilla ja välillä näytti olevan ihan vaikeuksia päättää ketä retuutetaan seuraavaksi...


Joulupäivänä vielä kasailtiin meidän yhteistä Joululahjaa autotallissa. Koeajo oli lyhyt vesisateesta ja jäätikön hiekoituksesta johtuen, mutta jospa jo Uudenvuoden tai Loppiaisen vapailla päästäisiin hangille tai peltoteille kokeilemaan potkuttelua.


Tapanina löytyi jo koirakaveritkin Joulun vietosta ja Nino Barbetkin kävi moikkaamssa. Ensin piti poikain örrätä ja pörrätä, mutta kun kumpikaan ei ollut kovin vakuuttava nin leikiksihän se meni niinkuin aina. Toivottavasti kaveruus säilyy läpi miehisen uhon kausien.

Ensi vuodeksi pitäisi keksiä vielä joku uusi liikunnallinen harrastus, ettei osteporoosi ja lihaskato pääse yllättämään. Kiipeily oli niin kivaa ja valitettavasti Boulderointi sali lopetti Porvoossa, mutta Kiitos ihanista paniikki roikkumisista :D oli tosi kivaa niin kauan kuin kesti.

Toistaiseksi lihaskuntoa kotikonstein. Ja siitäpä päästäänkin viime vuoden tavoitteisiin.

1. Ihmisjäsen tikkiin kuntoon

No ei olla tikissä, mutta villapaidan sain neulottua valmiiksi. Arki on rauhoittunut, untakin ehtii nähdä jo ihan kivasti ainakin välillä. Ruokailut alkoi hirveän ajatustyön jälkeen mennä syksyllä parempaan suuntaan ja nyt ollaan jo hyvässä mallissa. Ruokaympyrässä on nyt muutakin kuin hedelmä karkkia ja kahvia. Autossa vietettyjen viikonloppujen jäätyä taakse kuntokin alkanut viimein kohota.

2. Treenataan ja osallistutaan BH kokeeseen

Tämähän meni paremmin kuin uskoin itsekkään tätä kirjoitellessa. Pikku-Ukkohan teki hartiavoimin hommia ja kiitos KPH:n ohjaajien neuvojen ja oman Loviisan treeniporukan avun saatiin se ihmisryhmäkin treenattua. Kiitos kaikille avusta. BH koe on nyt hyväksytty ja tästä jatketaan eteenpäin.

3. Jälkitreenejä tavoitteellisesti

Jälkihän hukkui ja kylmeni kuin Ruotsin poliisilta Palmeen murhan johtolangat. Tehtiin kaikenlaisia virheitä, mistä aiemmin blogissa, mutta kiitos jälleen loistavien koirakamujen saatiin loistavia neuvoja ja sieltä rakentui syksyyn mennessä motimpi jäljestys ja hyvä keppi-ilmaisu. Nyt vaan koitetaan olla ottamatta takapakkia enää, niin pohja on nyt taas luotu uudelleen ja hyvälle perustalle.Ihmisjäsenkin oppi samalla roppakaupalla uusia juttuja.

4. TOKO Alokasluokkaan osallistuminen kerran, jos vaan aika ja ihmisvoimat sallii

Ei sallineet. Liikkeet periaatteessa hanskassa ainakin suurin piirtein, mutta intoa ja sopivaa koepäivää ei vaan löytynyt. Olisi niitä ollut, jos vaan olisi löydetty sisäinen Tokoilijamme, mutta ei. Vapaat viikonloput olivat niin kullan arvoisia ja tarpeen tänä vuonna.

5. Hyppytekniikka treenejä jatketaan.

Nämähän meni nappiin myös. Käytiin koko talvi Move and Trainin tekniikka treenilöissä ja oli kyllä ihan huiput. Metrinen hyppy saatiin ahkeran tekniikka treenailun avulla toimiaan ja ihan juuri ennen lumia Pikku-Ukko yllätti ja haki pallon esteen yli ja viimein ihan oma-aloitteisesti tarjoili paluu hypynkin.

6. Harkataan hiihtoa kun kerran on lunta

Ja harkattin ja oli kivaa. Useamman kerran ehdittiin hiihdellä. Pikku-Ukko veti aina osan matkaa ja minä pysyin pystyssä suurimman osan ajasta. Kohta kaivetaan taas sukset Vintage pitoteippeineen esiin.


Sittenhän se onkin 2023 tavoitteiden vuoro taas.

1. PK treeniä jatketaan, jälki, esineruutu, tottis. Koitetaan jaksaa ajella kerta viikossa KPH:n treeneihin, koska olivat niin hyviä. Tavoitteena jonain päivänä tulevaisuudessa PK-koe.

2. Hyppytreenit aloitetaan keväällä ja haetaan lisää varmuutta ensin pallon kanssa ja siitä hivutetaan noutokapulaan pikku hiljaa.

3. Pidetäään molempien kuntoa yllä monipuolisesti liikkuen; hiihtäen, potkutellen, lenkkeillen ja pyöräillen.

4. Raegointi ampumiseen testaillan varoen. Toistaiseksi ei ole piitannut naula pyssyistä sun muista paukuista.

5. Nautitaan retki päivistä aina kun kotitilanne sallii

6. Jatketaan hiljakseen edistyvää "Tikissä"-tavoitetta


Turvallista Vuoden vaihdetta kaikille. Pidetään koiruudet paukkujen keskellä tallessa !

Kommentit

  1. Hyvät tavoitteet asetettu tulevalle vuodelle!

    Entistä parempaa uutta vuotta 2023 teille <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit