Numerolappu rintaan ja PAKK kokeeseen

 Sunnuntaina  päästiin viimein PAKK (Palveluskoirien käyttäytymiskoe) kokeeseen Kotkassa. Numerolappu rintaan, kahvit puffasta ja nauttimaan päivästä. Edellisistä kisoista on aikaa ainakin kolme vuotta, Onhan me treenattu, mutta jotenkin aika on vaan soljunut käsistä. Mutta nyt on viimein kisa ura avattu Pikku-Ukon kanssa.

 En tiedä kumpi meistä oli enemmän innoissaan. Ihan tosi kiva päivä ja olihan se Penni koira vainaan synttäri päivä, joten hyvät enteet oli kohillaan. Ihan koe koehan tämä ei ole. Lähinnä katsotaan että koira pysyy lapasessa eikä syö ketään. 

Tottelevaisuus osuudessa on seuraamis kaavio (hiton pitkä) ja ihmisryhmä, paikka makuu, jäävät (istu ja maahan) sekä luoksetulo. Kaupunki osuudessa katsotaan ettei koira syö pyöräilijöitä, hölkkääjiä, muita sivullisia eikä hyöki autoihin eli osaa käyttäytyä ylipäänsä. Samaa odotetaan luultavasti ohjaajalta. Palkintoja ei jaeta ja kisa on joko hyväksytty tai hylätty. 

Hyväksytystä kokeesta saa renikan rintaan ja kilpailu kirjaan merkinnän. Samalla heltiää lupa osallistua esim PK-kokeisiin. Ei siis mitään rakettitiedettä, mutta mukavasti kutkuttaa jännitys silti. Oli kiva tunnelmakin, kaikki toivoivat toisilleen onnistumista ja kannustivat toisiaan. Tuomari oli asiallinen, huumorintajuinen ja opastava.

Kuvista kiitos Ristolan Millalle, joka jaksoi räpsiä kaikille kivat muistot talteen 💛

Miten niin innoissamme...

Seuraaminen

Ihmisryhmässä sukkulointi

Renikka rintaan. Tosimiehen merkin viereen💙 

Tyytyväinen Pikku-Ukko ei se noista renikoista, mutta se pallo... 

Kisaura aloitettu

Ihmis jäsen on vieläkin pilvissä kisoihin pääsystä ja hyväksytystä BH tuloksesta. Pikku-Ukko hoiti tonttinsa hyvin. Kumpikin mokasi vähän, joten tasapeli :D. Huippupäivä!

Kommentit

 1. Ristolan MiLLa ;)

  Mutta oli huikee fiilis kokeessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti korjasin, nimimuistini on lähes yhtä vaikuttava kuin kasvojen tunnistamiseni😂

   Poista
 2. Onnea hyväksytystä suorituksesta! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit