" Vessa, vesiposti, keittokomero ja" ...juhlan paikka...


Hitsi että tuli meidän kylppäristä hieno. Kiitos Sisuran suunnittelun ja toteutuksen. Kun itsellä on villiintynyt värisilmä niin on hyvä, kun joku jaksaa katsoa kokonaisuutta toiveita kuunnellen ja fiksuun suuntaan ohjaillen :). Olin jopa itsekkin epäuskoinen saadaanko suihku mahtumaan yläkerran pieneen vessaan, mutta niinkuin Koutsin poika totesi,  näyttää kuin neliöitä olisi tullut lisää.

Suihku on jo testattukin ja hyvin pelittää. Seinätuet, invakahvat pöntössä ja jalan alla liukumaton laatta lattiassa on jo palauttanut Koutsin itsenäiseen toimintaan. Ihmisjäsen on niin väsynyt, mutta onnellinen. Bajamajakin jo lähti hyvin palvelleena kotiinsa. Elämä palautuu hiljakseen remontti moodista rauhalliseen Joulun odotukseen. Nyt sitten vielä lepoa ja kuntoilua niin ollaan Aattoretkellä jo iskussa. 

Lähtötilanne oli siis vaaleanpunainen unelma minkä edellinen asukas oli laittanut ja ihmisjäsenen mielestä ihan hauska. 70-luvun väri-iloittelun keskellä lapsuutensa eläneelle ei ollut edes ongelma. Mekin asuttu tässä jo 24 vuotta ja hyvin oli palvellut. Tässä siis tilanne alussa, osa vesikalusteista jo purettu (lavuaarikin oli siis vaaleanpunainen)...


ja jälkeen...


Ihan super upea. Kiitos :) Pikku-Ukko on hieman murheissaan, kun remonttikavereita ei näe enää, joka päivä. Kukaan ei heitä palloa ruoka- ja kahvitunnilla ja ihania Marttaa ja Milliäkin on ikävä. Martta ja Milli kyllä lupailivat iltakävelyllä välillä poikkeavansa Pikku-Ukkoa katsomassa. Kiva 💕


Jäljelle ei ole valoisan aikaan saatu aikaiseksi mennä, viikonlopuissa on liian vähän tunteja. Viikolla on jo 4 aikaan pimeä, joten se homma on ihan retuperällä. Saatiin kuitenkin ajoiksi lähteä hyppy tekniikkaa opiskelemaan Move and Trainin tunnille. Osoittautui ettei meillä isompia ongelmia ole. Hyppy voimaa löytyy ja intoa. Tekniikka on hyvä. Hieman treeniä takaosan kokoamiseen ja painonsiirtoihin. Mennään kyllä toistekkin oli sen verran mielenkiintoista. Saatiin kotitehtäviäkin. Jos maanantaina päästään hallille niin täytyy siellä viritellä tai takapihalle.


Jotain samaa niissä on...

Ei päästy hallille, mutta ehkä kolmas ilta olisi jo ollutkin vähän liikaa muutenkin. Ohjattua toko kurssia on ensi sunnuntaina  viimeisen kerran. Nyt joutuu sitten taas omineen treenimään. Vähän on vielä laji hakusessa. PK-puoli kiinnostaisi, kun on ihan outo. Vähän vielä kuulostellaan mikä Pikku-Ukosta olisi mieluinen siihen asti tehdään kaikkea kivaa. Voihan olla että Pikku-Ukosta tuleekin minun pääasiallinen retki- ja seikkailu kaveri. Saas nähdä. Nyt toipuillaan remontista ja annetaan pölyn laskeutua. 


Kommentit

Suositut tekstit