Ennemmin kylmästä sinisenä, kuin työstä hikisenä...helle lököilyä koko rahalla

Kaivettiin tuuletin kellarista, kun helle alkoi. Pikku-Ukon kanssa ei ole paljon puuhattu. Jos Tosimies alkoi himmailla 15 asteessa, niin Pikku-Ukko yrittää vetää 100 lasissa 30 asteessa. Vastuu lämpöhalvauksen välttelystä on täysin Ihmisjäsenellä.

Uinti harjoittelu jatkuu (Kuva Marika Nyman)

Juhannus vietettiin mökillä ihanan helteisessä säässä. Kerrankin kunnon Jussi. Uitiin ja saunottiin ja tehtiin rosvopaisti hieman soveltaen grillissä, kun avotuli oli kielletty. Hyvää oli Sirolan luomulammas jälleen. Kiitos vaan rosvopaistimestareille Sirpa ja Hannu.


Ihan koko Juhannusta ei maltettu olla puuhaamatta  ja kesäkeittiön pohja saatiin kaivettua ja tasoitettua. Hieman oli kaivaminen ja kärrääminen tuskaisaa helteessä, mutta onneksi ei ollut enää iso homma jäljellä.


Heinä oli kyllä ansiokkaasti vallannut tontin. Meinasi kullokki hyytyä marjapuskissa kun Vuohenputki oli ihmisen korkuista. Piti ottaa vanhat hyvät konstit käyttöön ja ensin hieman viikatteella huiskia enimpiä ja kyllä, Pikku- Ukko oli sen aikaa todellakin lukittuna mökkiin ihan oman turvallisuutensa tähden. 

"Pärjääköhän ne ilman minua?"

Mutta oli jotain uusia niitty kukkiakin viime kesän kylvämisen seurauksena ilmestynyt perhosten iloksi.




Iltaisin ehdittiin lenkillekkin. Ei ole mökkiurakat enää niinkuin ennen...onneksi.

Suoviilennystä


Metsätiet 💚

Ja kun mihinkään et pääse ilman vahtia...

Yöllinen huussi vahti

Kotiuduttua onkin sitten pihailtu, lököilty, tokoiltu, tavattu sukulaisia (Nuppu siskoa) ja aloitettu loma.



Naapurikyttääjä asemissa




Nuppu sisko kylässä 💕

Loman aluksi piti suunnistaa mökille, mutta Koutsin vatsavaivat laittoivat suunnitelmat uusiksi ja taidetaankin mennä terveyskeskukseen, jos ei Ihmisjäsenen poppakonstit ala auttaa. 

No menee se loma näinkin. Päivitellään blogia, neulotaan ja onpa saatu parit hyppyteknikka ja toko treenitkin otettua. Lokki vaan pyöräytti untuvapallot meidän treenipuistoon ja sinne ei ole mitään asiaa kellään. Paska lentää sielläkin ja banjot soi. Mutta otetaan helteessä rauhallisesti.





















 


Kommentit

  1. On kyllä harvinaista että sun loma-aikaan on lämmintä!

    Ihana tuo Pihkun jakaus selässä. Hassu kaveri ja hyvin touhukkaan kuuloinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä. Ihmettelen itsekin. Joutui lähtemään hellevaate kauppaan, perinteisten kumppari ja Gore text ostosten sijaan :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit