Pako Uudeltamaalta

Käytiin Vappuna mökillä. Sori Marin. Ostettiin ruuat saastuneelta puolelta ja termarikahvieväät ihan kuin lapsena, kun ei todellakaan tienvarsi baareissa pelattu. Jänisbaariksi isä kutsui sitä kun tienpenkkaan pysäytettiin. Huoltamon risteys tuli aina liian äkkiä tai oli "hankala" kääntyä.Vaikka kersat huusi kurkku suorana Baaria jo kilometrin suoran ajan niin hupsista riesteys tuli yllättävän äkkiä eikä ehditty kääntyä. Sen verran hampaankoloon jäi että Loviisan ja Porvoon välilläkin käydään useimmiten ABC:llä kahvilla.

No kylätie oli hiljainen ja 9-tie rajalle vielä kuolleempi. Muutama rekka vaan meni silloin tällöin. nyt sen vasta tajusi miten älytöntä koko bensaralli naapuriin on. Heti mökille päästyämme aloimme hakata kirveillä jalkojamme ja hyppiä pää edellä portaissa. Ei vaan otettiin iisisti. Poltettiin roskia, saunottiin ja grillattiin. Ihmeteltiin luontoa ja lenkkeiltiin. Siskon kanssa tehtiin heinäpeltoon villiintyneille vadelmille ihan kunnon penkki. Kaurilan herkku..."Ihmiseltä Ihmiselle" todella biodynamiittisia.




Vähän turvapaikkoja sisiliskoille, siileille ja muille ökkiäisille...


Polttopuita liiteriin...

Vapunviettoa ja lintu bongailua ja lököilyä...siitä ne on hienot päivät tehty...


Tosimies on hyvä bongari. Istui kuin sfinksi, kun yritin saada puukiipijästä kuvaa
Kurki huomattiin vasta mökille tultua...ehdottomasti paskimmat luontokuvat ainesta :D 
Ötökkähotellin virittelyä...
Aurinko lämmittää vanhan luita :)
Vanhusosasto oli enempi lököily hommissa sillä jouduin Vapun aikana jatkamaan tulehduskipulääke kuuria uudelleen, kun köhä palasi. Maanataina saatiin sitten jytympi antibiootti kuuri ja se menee nyt. Katsotaan miten tepsii. Toivotaan parasta. Yskiminen on onneksi taas poissa.



Kommentit

Suositut tekstit