Vanhuus ei tule yksin, se tulee skitson ihmisjäsenen kanssa

Kukaan ei odota ilman viilenemistä tällä hetkellä yhtä kiihkeästi kuin ihmisjäsen. Käytin viime lokakuussa Tosimiehen vanhuustarkissa, kun oli minusta oudon väsynyt ja haluton. Kaikki oli verikokeissa ok. Imusolmukkeet oli turvoksissa, mutta nekin siitä sitten laskeutui. Ilmojen viiletessä Tosimieskin piristyi, mutta on koko vuoden ajan askarruttanut minua hidastuvilla ja lyhenevillä lenkeillä. Harkoissa innostuu ja on iloinen, mutta niissäkin väsyy.

Mikään ylivilkas energiapommihan ukkeli ei ole ikinä ollut, joten olen laittanut hidastumiset vanhuuden piikkiin.Kesä oli kuuma ja se selitti vaisuuden lenkkeillä. Ihmisjäsen on yrittänyt vakuutella itselleen että, kaikki johtuu  Ihmisjäsenen ja Tosimiehen pyöristyneestä vyötärön ympäryksestä ja iästä. Lisäksi Ihmisjäsenestä on tullut hieman skitso kaikille "oireille" kun näitä sairastumisia on ollut lähipiirissä ihan omiksi tarpeiksi viime vuosina. Olen siis vakuutellut itselleni, että minulla vaan viiraa päässä ja että olen unohtanut miten seniori koirat käyttäytyvät.

Niin tai näin useammilla lenkeillä kesän mittaan Tosimies on tullut haluttomasti mukaan ja halunnut kääntyä heti kättelyssä takaisin kotiin. Harkoissa on ollut innoissaan, mutta taukoja on pitänyt lisätä ja lenkkejä rajusti lyhentää. Ruoka ja leikki on kuitenkin maistunut ja perus iloinen hömppä on ollut jos ei ole raahattu lenkille noina päivinä. Normaalia seniori elämääkö siis?

Viime viikolla Tosimies alkoi yhtäkkiä kesken aamulenkin hoiperella kuin humalainen. Ja näytti, että saattaa kupsahtaa kyljellen minä hetkenä hyvänsä. Hoipertelua kesti noin 15-20 m. Siinä vaiheessa olin hölkännyt miekkosen kiinni ja pysähdyttiin. Ihmeteltiin hetki siinä molemmat ja kun lähdettiin siitä taas varovasti liikkeelle niin muutaman epävarman askeleen jälkeen kulku oli taas normaalia. Skitso kun olen niin soitin sitten samalle päivälle Lovettiin ajan. Nimimerkki "En hätäile ikinä"!

Lovetissa Tosimies kuunneltiin ja kopeloitiin läpi. Oireita ihmeteltiin yhdessä, kun ei ollut läähätystä eikä vapinaa. Vain tuo humalainen hoipertelu hetken. Sydän oli ok, verikokeet ok. Koko koira ok. Todettiin että ei auta kuin seurata tuleeko kohtaus uudestaan vai oliko vain, joku häiriö kansainvälisessä kuva yhteydessä. Tällä hetkellä Skitso Ihmisjäsen on täysin vakuuttunut, että jotain on vialla. Annoin kokeeksi kipulääkettä, mutta vaisu käytös ei muutu. Lämmin sää jatkuu, joten täytyy odottaa ilmojen viilenemistä, että näe johtuuko kaikki kuitenkin lämmöstä. Siihen asti kyttään ja vahdin Tosimiestä ihan skitsona. Tosi rentouttavaa. Tänään ei päästy puoliväliin kortteliakaan, kun halusi jo kääntyä takaisin. Saas nähdä ehkä olen vaan luulosairas itse.

Viikonloppuna piipahdettiin kuitenkin Mikkelissä ja kyllä on tuon Tosimiehen kanssa aina yhtä helppoa liikkua paikoissa. Hotellissa oltiin yötä ja kaupungillakin käytiin käppäilemässä. Kiva viikonloppu. Meni kyllä osin skitsoillessa sekin, kun hieman huolestuttaa, mutta päätin että rauhassa katsotaan. Jos se on oikeasti kipeä olo huononee ja mennään uudelleen lääkäriin. Jos minä vain skitsoilen,  niin täytyy tehdä itselle lobotomia. :D

Koutsin kanssa pääsin aulabaariin.


Ihmisjäsen innostui arkkitehtuurista

"Jos sie tarviit hyvää miestä kessu niin täs siul on sellainen"


Mikkelin vanha kasarmialue kahviloineen ja jalkaväkimuseoineenPaikallinen iltajuoma, ei paha :)Kommentit

Suositut tekstit