Synttäri poika

Purnukka täytti 10 vuotta 6.6. Juhlaa vietetiin Jauhelihakakkua popsimalla ja leikkikavereiden Ninskun ja Vanskun kanssa peuhaamalla. Ihmisosasto pisteli mansikkakakkua ja kahvia tuulensuojaan. No sai koiruudetkin vähän kakkua. Purnu sai koirakavereilta lahjaksi ihanan hieronta lahja kortin Tarulle. Ihana idea, kiitos :)

Yhteiskuvassa kakun kanssa Tosimies näytti enemmän Quasimodolta kuin ryhdikkäältä 10 vuotiaalta


Mutta onhan kuninkaallisilla aina viralliset syntymäpäivä kuvat, joten tässä sellainen....


No tuli sitten toinenkin delegaatio Tosimiestä onnittelemaan. Mökkikeikan jälkeen olen tavannut noita delegaation jäseniä yksi kerrallaan ja kiitellyt oikein kädestä pitäen jokaista saapumisesta. En tiedä mihin punkkipesäkkeeseen Tosimies mökillä päänsä työnsi, mutta se karmean hajuinen yrttipanta oli noiden öttiäisten edessä voimaton. Niinpä sitten palattiin kemialliseen sodankäyntiin ja marssittiin Lovettiin hakemaan oikea lääkepanta. Panta on ollut nyt pari päivää joten toivottavasti alkaa pian purra. Tänä aamuna kun sunnuntain kunniaksi röhnötettiin Tosimiehen kanssa viettämässä yhteistä torkkuaikaa huomasin lempeän ruskeiden silmien sijasta katselevani läskin punkin persausta. Siinä se nakotti ihan silmän yläpuolella. Sai sitten vapaaliput vesiliukumäkeen eikä nähty enää. Toivottavasti koko delgaatio on nyt poistunut keskuudestamme. Aika öllöjä vieraita olivat.

Helteet tulivat ja meille muutti eräs joka kieltäytyi lenkkeilemästä. Ei kuulemma tarvitse, jos on 10v ja yli 20 astetta. Mikäs siinä auttoi. Lyhyet aamu- ja iltapissi lenkit sain kuitenkin houkuteltua tekemään. Tosin oli aika vastentahtoinen lenkkiseura ihmisellä. Tänään kun ukkosen jälkeen viileni niin päästiin jo kunnon lenkille ja merenrantaan uimaan.

No pykättiin sitten terassia uusiksi ja lopulta se valmistuikin. Poraa en halua hetkeen nähdä enkä yhtään ruuvia. Mutta kiva oli kun pääsi uusia kasveja ja valoja laittamaan ja muutenkin dekoreeraamaan. Olikin sitten viimeisin rakennusprojekti. Nyt alkaa paikat olla kunnossa kotona ja mökillä. Nyt vain nautitaan. 
Roikkuvat aurinkolamput K-raudasta

Viinirypäle hieman kärsi siirrosta mutta elää...

Terassi työryhmä

Yrtti penkki nauttii helteistä

Kallio kasveja kivenkoloon
Nyt sitten kesänviettoa.Kommentit

Suositut tekstit