Lunta tupaan....

Tosimies ja Ihmisjäsen ovat jo kesäloma tunnelmissa. Yleensähän meidän kesälomilla onkin hiton kylmä ja sataa lunta, joten alkaa jo tuntua lomalta. Lauantaina käydään vielä TOKO-kisoissa yrittämässä Kouvolassa. Saa nähdä miten käy. Ihmisjäsen ei jaksaisi enää keskittyä ja Tosimiehen loma voi alkaa etuajassa, jos lämpötila menee 15 asteeseen. Muutoin Tosimiehen loma alkaa Toko-kisan jälkeen. Poronluut on jo pakkasessa odottamassa kotiinpaluuta kisoista. Pitäähän sitä jotenkin lomalaista juhlistaa. Syksyllä sitten jatketaan kisailua, jos 10 sarjaan siirtyvän miekkosen kunto ja into riittää. Tällä hetkellä näyttää hyvältä, mutta kun ikää alkaa olla niin on paras katsoa aina päivän kunto.
Joillakin hellerajat jo paukkuu...
Halli harkat loppui ja ulkokenttä harkat alkoi. On se kuitenkin kivaa treenata taas ulkona. Pääsee fillarilla kentälle ja takaisin. Lenkki ja harkat samassa. Hieman on ollut illat tohinaa kun on purettu vanhaa terdeä ja ajettu roinaa jäteasemalle useampi kuorma.


Lähes joka illalle on ollut ohjelmaa. Tosimies raukka on päässyt vasta iltasella kunnon lenkille ja sehän ottaa ilta unista koiruutta pattiin. No ensi viikko vielä härdelliä ja sitten pitäisi rauhoittua. Paniikki harkat taitaa taas jäädä pitämättä. Mutta jos ennuste lauantaille toteutuu 18 astetta ja vesisade niin voi olla että kisa paikalla on kehässä vain Ihmisjäsen tekemässä liikkeitä. Tosimies aloittaa Italialaisen lakon ja on vaan tekevinään.

Mutta kiva käydä kisoissa, tehdään oma juoksu ja katsotaan mihin se riittää. Jos samalla reissulla vaikka Gourmet ateria ABC:llä.

On me metsälenkillekin kerran ehditty  ja tällainen söpö pulikoija tavattu. Tosimiestä ei olisi myyräntyöt vähempää voineet kiinnostaa, joten saatiin kuvakin napattua.

Vesimyyrä

Kommentit

Suositut tekstit