Vanhuustarkkia, möksäilyä ja retkeilyä

Hieman vielä siitä  Tosimiehen vanhuustarkista.  Aikasen kattavat labratulokset ja sen lisäksi vielä sydämen kuuntelut ja yleiskatsaus. En ole katkera, mutta ei meidän työpaikka lääkäristä tuollaista synny...




No nyt voidaan sitten vanheta rauhallisin mielin ja harrastella voimien mukaan. 

Mökki käytiin laittamassa kiinteistöyhtymän voimin talviteloille. Kelit suosi ja eipähän tarvinnut kerrankaan leikata heinikkoa.

Alkaa alkuvuosien työleiri olla ohi. Ehditään nykyään lenkeillekkin (Kuva Sirpa Honkanen)


...no hieman jäi purkutyömaata keväällekkin


Viimein löytyi pomppa mitä Tosimieskin pitää ihan mielellään. Ohut ja kevyt Back on Trackin kevyt loimi.

Poronkäristystä ulkoruokinnassa



Kiinteistöyhtymä lenkkeilee




Mökiltä palattua Taru kävi hieromassa Tosimiehen. Ei ollut rauhallisesta hierottavasta tietoakaan. Niin oli innoissaan Tarun tulemisesta, että meni ihan pelleilyksi koko hieronta.  No ainakin hierottavalla oli hauskaa ja mikä parasta ihan jumissa olleet etulavat olivat alkaneet pehmetä. Iloisen härriäisen hierominen oli kyllä tällä kertaa täysi työ. Kiitos Taru taas kerran. Ehkä ensi kerralla on hieman rauhallisempi asiakas.
"Maharapsutusta koko tunti Kiitos !"

Tänään käytiin sitten Seijan ja Purnun äidin Sohvin kanssa  kiertämässä 8 km pituinen Kukuljärven lenkki Ruotsinpyhtäällä.  Hyvin jaksoi koko senioriryhmä tosin nyt illalla on meillä varsin rauhallista.




"Ei meitä äipän kanssa väsytä yhtään....


Makkarat tulilla ;) (Kuva Seija Vikman)


....kunhan vaan pötkötellään kun makkarat paistuu niin turkasen hitaasti"

Reitti on kiva. Ei mitään umpi erämaata, jos sitä kaipaa. Enempi normaalia metsäaluetta polkuineen. Metsiä, avohakkuita, peltoja, suota ja kallioita upeilla maisemilla. Rinteissä ja pitkospuilla saa näin syyskelillä olla tarkkana, kun ovat petollisen liukkaita. Samalle makkaran paisto paikalle osunut pariskunta toivoi, että pahimmat nousut olisi viety helppokulkuisemmasta kohdasta. Minä vaan epäilen, että ne on nyt jo viety siitä helpoimmasta paikasta. Eli parissa kohdassa on köydet apuna, mutta kyllä niistä aina pääsee, kun malttaa astella jalat rauhassa. 

Koirillahan ei ollut mitään ongelmaa. Sohvi osasi taitavasti kiipeillä jopa avorappusia, mutta Tosimies ei luottanut mielestään huteriin rakennelmiin ja pysyi tiukasti metsän puolella. Laavut ja grillipisteet oli edellisen käynnin jälkeen uusittu ja siistissä kunnossa. Brannin luola jäi käymättä, mutta jospa sinne tehdään vielä Koutsin kanssa lyhempi päiväretki.


Kuva Seija Vikman

Äipän kanssa retkellä

"Tuuttekko jo?"


Oli siellä se Kukuljärvikin




















Kommentit

  1. Kiitos mukavasta retkiseurasta. Otetaan se "martin" lenkki seuraavaksi senioreiden kohteeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itselles oli kivaa ja se on Kallen kierros nimeltään se Martin lenkki 😂

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit