"Waiting for Godot..."

Korvatulehdus ei taidakkaan olla korvatulehdus. Luulin korvan rupea seuraukseksi tulehduksen takia raavitusta korvasta, mutta rupi taitaakin olla syy korvan raapimiseen. Korvatippakuuri on nyt ohi ja Tosimies kulkee edelleen pää kallellaan. Sitten yhdistelin Claudion ihmettelyn siisteistä korvakäytävistä selvästi aristavaan korvaan ja aloin tutkia rupea tarkemmin. Siinä rupea puristellessa sieltä tuli jotain möhnää. Nyt on pantu betadinea ja kortisonirasvaa kohteeseen. Mikähän siellä  kirotussa höröttimessä oikein on.Ilmoitin meidät kisoihin kahden vuoden tauon jälkeen. Joo ei osata, ei olla harjoiteltu kunnolla, eikä edes meinattu osata enää ilmoittautua sillä jollain helvetin Virkulla. Ihan sama, me mennään nyt kisoihin. Onhan me harkattu vasemmalla käpälällä huitaisten aina välillä, jos ei olla ajeltu Kouvostoliiton kautta Mikkeliin ja takaisin.

Paikalla oloa on treenattu istuskelemalla eläinlääkäriasemilla milloin koiven tai korvan takia. Ihminen osaa jo laittaa kannen noutokahviin ilman, että se kaatuu ABC:n tiskille. Siihen verrattuna puffet kahvien juominen tulee olemaan helppoa. Tosimies luulee olevansa loistava vaikka tekeekin koko ajan väärin, koska ihmisjäsen ei ole vähäisissä harkoissa raaskinut nipottaa pikku seikoista. Toinen kun on ollut niin onnellinen.Ollaan siis täydellisessä kisakunnossa. Mennään VOI luokkaan uusilla säännöillä. Ihmisjäsen luki ne kerran ja liikkeet on käyty kerran läpi. Ei paineita meillä on kaksi ykköstä vanhoilla säännöillä. Se saa riittää. Pidetään Tosimiehen kanssa yksi hauska päivä ihan kahdestaan ja Koutsi tietty. Luotetaan, että hörötinkin on kunnossa siiheksi. Me palataan nyt normaaliin vaikka väkisin ja lakataan odottamasta, että normaali elämä palaisi itsestään.

Mökkikausi pantiin pakettiin. Lähdettiin liikenteeseen kesärenkain ja ihmisjäsen oli 3 viikon sateiden innoittamana pakannut mukaan sadepuvunkin. No eikös jouduttu hipsimään päivää aiottua aiemmin kotiin, kun näytti että talvi tulee justiinsa.Päätettiin ettei leikitä upporikasta ja rutiköyhäää kesärenkailla, vaan tullaan kotiin, kun tiet on vielä sulat. Hyvin päästiin ja yksi päivä kotosallakin meni ihan mukavasti lenkkeillen ja haravoiden. Ensi kesään Villa Homma...saas nähdä mitä talvi tuo tullessaan.
Kommentit

Suositut tekstit