Madonluvut...

Päivitämpä viime kuulumiset tänne, vaikka ne surkeat ovatkin. Ompahan jotain puuhaa. Tässä Aistista saatu lausunto Claudion sinne laittamista kuvista. Lausujana joku jonka nimeä ei voi sanoa ääneen nauramatta vaikka muuten itkettääkin Tsikiita Tsikinauskis tai näin sen kuulin puhelimessa kun Claudio yritti saada minut ymmärtämään, että se on ihmisen nimi eikä mikään lääketieteen latinankielinen ilmaus :D. Oikeasti nimi on  Sigitas Cizinauskas.

No ne kamalat madonluvut sitten... harmi että ymmärrän englantia... :(

Hi,

yes, it is well possible that dog is limbing because of the foraminal stenosis or other nerve root problem on the right side.
Strangely it has quite a severe spondylosis ventrally from the transitional vertebras junction with sacrum. This is not the typical place for spondylois. This might be sign of disk degeneration. Usually it is between the last lumbar and the transitional vertebra.
Case for the MRI examination for sure.

Sincerely
Sigitas

ja magneetttikuviin Myyrmäkeen huristellaan sitten maanantaina. Luulen että syödään synttärikakku varmuuden vuoksi pari päivää etuajassa :(

Pojat kunnostaa saikkupäivien iloksi keinua mökille :)




Kommentit

  1. Voi Purnu! Toivottavasti magneettisia ei löydy mitään mitä ei voisi hoitaa.

    VastaaPoista
  2. Voi harmistus!
    Aina on kovin inhottavia nämä tällaiset epäilyt! Toivotaan ettei mitään toivotonta löydy.

    VastaaPoista
  3. Kiitos toivotuksista Jemuli ja Tiina <3 Purnu on mennyt hiljakseen pirteämpään suuntaan ja tepastelee jo lähes normisti kipulääkkeen kanssa, joten toivon että päästäisiin ainakin kivuttomaan kotikoiralenkkeily kuntoon. Se olisi jo noilla lausunnon epäilyillä lottovoitto meille...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit