Aprillia juo kuravettä päälle...Huhtikuu on täällä...

Huhtikuun mies

Aprillipäivä oli ja meni. Huhtikuu tuli ja pitkä vapaa viikon loppu. Ihmisjäsen otti vapaasta kaiken ilon irti ja uuvutti lenkeillä koutsin, Tosimiehen ja itsensä. Pesi ikkunat, leipoi ja keksi uuden reseptin.

Melkein paistaa aurinko risukasaankin :)

Lohivuoka

Nippu tuoretta parsaa paloina
Lohta pieninä paloina
Sitruunan mehu
Tillisilppua
Suolaa maun mukaan
Koskenlaskijan chili ruoka sulatejuusto purkki

Voitele uuni vuoka, tällää kalapalat ja parsanpalat vuokaan. Päälle sitruunanmehu ja tillisilppu.

Kaada päälle Koskenlaskijan chili ruoka sulatejuusto ja 200 aseteeseen uuniin. Paista kypsäksi.
Sitten koira-asioihin. Tosimies alkoi yskiskellä useampana päivänä reilu kuukausi sitten. Ei ollut flunssaa. Ajattelin että on matoja, ja lykkäsin mato kuurin kitusiin. Ei apua. Sitten luulin, että on sydän vika. Melkein jo soitin Claudiolta ajan, kun pisti silmään, että köhii aina kun on syönyt puru luun. Ei ole hotkija Purnu vaan nakertelee luita ihan rauhassa. Nyt kun on jätetty puru luut pois niin yskäkin hävisi. Onkohan muilla tullut mitään oireita puru luista. Nyt olen antanut ilta nakerrettavaksi jäisiä kanan siipiä tai possun kylkiluita ja yskä on pysynyt poissa. Puru luihin ei enää kosketa. Dentatixejä ei tosimiehelle ole ikinä voinut antaa paitsi, jos tarvitsee joskus oksennuttaa nopeasti. Oksentaa takuu varmasti puolen tunnin sisällä Dentatixin syötyään.

Sydän vika lähti ja murrosikä tuli. Tosimies ikä kohta 8v päätti aloittaa karkailun. Meillä on osassa tontin reunaa matala aita pensas aitaa vasten. Aina on riittänyt. Kerran nuorempana karkasi hankia pitkin naapuriin, mutta muutoin pysyy pihassa. Nyt aikojen saatossa pensas aita on harvennut ja aita on enempi vitsi. Meni ihan hyvin kadun viemäri remonttiin asti. Kun kaupungin kaivinkoneet ja putki miehet tulivat meidän kohdalle uteliaisuus iski tosimieheen. Oli kiertänyt takapihan kautta kuopan reunalle kuikuilemaan niin kuin muutkin kadun miehet. Remppa miehet sitten laskivat takaisin pihaan ja kantelivat tosimiehen harmiksi Pentille. Nyt on nurkka aitaa korotettu ja työn johto pysyy omassa pihassa jälleen. Toivottavasti uusia pako reittejä ei löydy.

Tokokentällä sain sydämen tykytystä, kun oli ihan myrkky syötin näköisiä palasia levitelty kentälle. Onneksi oli vain uudenvuodenjuhlijoiden rakettiloiden jämiä. Hämäävästi myrkky syötiltä näyttivät.


 Tästä voikin päätellä, että on saatu edelleen harkattua. Ruutu on Tosimiehestä niin ihana, että sinne juostaan joka välissä. Tämä on taas haitannut merkitöntä eteen menoa. Yritän nyt vanhoilla päivillä opettaa asian targetin kautta. Pitää vaan opettaa se targetti ensin, kun ei ole tullut aikanaan opetettua. Bingo pöydässä kolme jälleen.

"Mikä hiton  targetti, kaikkea se taas keksii"
Eniten on nyt nautittu valoisista illoista ja siitä, että pääsee taas kunnon metsälenkeille. Viikon lopun säät ei ole ihan työläisiä suosineet. Yleensä viikolla on paistanut heleästi aurinko ja viikon lopun tullen taas satanut ja sumunnut, mutta ei ole annettu sen masentaa.

Kevättä ilmassa 

Karkkitehtailijan jalanjälki

"Kauriskarkit maistuu, pysyy vatsan faunat ja floorat kunnossa"
Purnun  rakas lenkki kaveri aikoo muuttaa Porvooseen, mutta vielä on monta kivaa lenkkiä jäljellä...


Metsä on yllätyksiä täynnä. 


Nyt vaan muuttolintuja bongaamaan kaikki


Kommentit

Suositut tekstit