Kurakuukauden kuulumisia...

Kevät on niin kiva vuodenaika, aurinkoa ja...

TADAA!!! Me on harjoiteltu säännöllisesti. Ollaan niin tyytyväisiä toisiimme.

Tokoilut Kokonaistilanteena :

Ohjattu nouto. Ihmisjäsen vielä arpoo eri noutojen käsky sanojen kanssa. Hyppynoutohärdellissä ajattelin käyttää PUTOS käskyä ja ohjatussa noudossa HAE sanaa. Saattaa vielä hovissa muuttua, kun välillä tulee huudeltua mitä sattuu. Nyt en tiedä vahvistaisinko vielä oikeaa ja vasenta vai uskaltaisinko jo lisätä keski kapulan. Luulen että vahvistan vielä. Laitan aluksi sitten metalli esineen keskelle, kun se ei ole niin mieluinen.

Paikalla istuminen ok, mutta siitä maahan meno ja luokse tulo sen verran varovaisia, ettei jää kellekkään epäselväksi, ettei Tosimies todellakaan kerjää verta nenästään rivistä lähtiessään. On kaikki tappajien lepyttely eleet käytössä. Annan tässä asiassa Tosimiehen päättää. Parin pisteen pudotus ennemmin, kuin selkäsauna vieruskaverilta. Voi myös olla että hujahtaa maahan jo muiden käskyistä.

Hyppykiertohärdelli aikasen hyvä. Täytyy vielä ottaa avustaja käyttöön viemään kalikat. Koutsin kanssa kerran testattu syksyllä. Silloin meni hyvin.

Tunnari edelleen epävarma. Välillä 10 suoritus ja välillä maistellaan kaikki tikut kuin K-kaupan konsulentin makkaramaistiaisissa.

Kaukot harkoissa hyvät. Peruutus liike välissä saanut miekkosen ajattelemaan eteenpäin tulon sijasta taaksepäin menoa.

Ruutu suht ok mutta tyhjälle menoa vahvistettava pitemmillä matkoilla.

Seuraaminen ehkä parasta mitä ikinä, mutta kun oli alun perinkin surkeaa niin meidän paras on muiden keski surkea :D

Ihme Z menee hyvin. No problem, jos ihmisjäsen ei rupea piipittämään väärällä äänellä käskyjä.

Olikos ne tässä kaikki.....eli tilanne ennallaan ihmisjäsen ei lue sääntöjä.

Ai niin luokse tulo...ihan tuurissaan. Menee miten menee :D

No lähempänä kisa kuntoa kuin kertaakaan tässä luokassa. Toivotaan että harkka innostuksemme jatkuu. Viimeksi oltiinkin Tuulan ja Santun kanssa harkkaamassa. Santtu tarvitsee häiriöharkkaa ja ei tee meillekkään pahaa. Kenttäkin on sulanut kohtuulliseen kuntoon. Lumi pinnalla vielä, mutta ei upota. Toisella kerralla jälki kaverimme Seija piipahti meitä kentällä moikkaamassa ja höpötettiin kuulumisia harkkojen lomassa.
Tosimies seuraa tarkkana hyppynoutohärdellin virittelyä (Kuva Seija Veini)
Purnun siskon lapsen lapsia käytiin katsomassa Purnun kasvattajalla. Voi mikä jätti annos söpöyttä. Ihanan reippaita pentusia 7 kappaletta ja todella herttainen äippä.
Pylleröt...

... ja  Pallero 
Jossain välissä ehdittiin avata kolmas kymmenvuotiskausi perinteisissä pilkki kisoissa. Sää oli tasaisen harmaa, mutta päivä voitokas. Poikkeuksena useampiin pilkki mittelöihin saatiin kalaa ja voitettiin. Tässä kiihkeää tunnelmaa kisapaikalta....
Tosi miehet  syö, juo ja kalastaa...

Väliaika, kahvia ja pullaa

Winner takes it all.....
Nyt onkin sitten vietetty viikonloppua. Käytiin pitkällä lenkillä, oli edelleen harmaata ei nähty ketään, eikä mitään. Oli kuitenkin jäästä ja kurasta huolimatta rentouttavaa vaan käppäillä kiireettä pelloilla ja metsissä.

Pallot tulee...


Himpun jo väskättää 

Kevätpuroja

Jäämme odottamaan kevätaurinkoa.







Kommentit

Suositut tekstit