Kukkia hangessa...

Tätä nykyä vietän aikaani enemmän sairaaloiden kahvioissa ja hautausmailla, kuin koiraharrastusten parissa. Hyvästejä jätettiin tänäkin viikonloppuna kauniin auringon paisteessa ja kirpakassa pakkassäässä. Kaunis päivä, kaunis muisto ja yhden hienon ihmis elämän päätös.



Tosimies odotteli kotosalla hautajaisten ajan ja lauantaina auringon paistaessa suunnittelin vielä sunnuntaille pitkän pitkää lenkkiä, mutta nöyrryttiin sitten normiin 1,5 h lenkkiin. Ihmisjäsen vaan ei saanut itseään vireeseen. Viikon loput ovat olleet hieman kortilla viime aikoina (lue 3 vuoden ajan) ja sen seurauksena työ viikolla tulee tehtyä rästihommia yömyöhään. 5 tunnin yöunet viikolla eivät taida ihan riittää vaikka bussi matkat nukkuisikin. 

Otettiin lenkille kamera mukaan ja metsän sijasta lähdettiinkin kaupunki lenkille. Tosimies oli iloinen, kun pääsi nuuskuttelemaan hajuja hieman enemmän liikennöidyille raiteille. Kameran kanssa turistina tutun lenkki polun varessa ja tajusin, että ollaan aika onnekkaita, kun saadaan lenkkeillä näin rauhallisessa ja kauniissa kaupungissa.



Keskustan ihmispaljoutta

Vanha posti

Kaupunkioppaanne valmiina kierrokselle

Raatihuone, tori ja Tosimies lumi kasan kunkkuna

"Voitaisko jo mennä??"

Tässä talossa on kuvattu Vinskin  apteekki kohtaukset.."Päin seiniä"

Muutoinkin on lenkki maastot vertaansa vailla

Hopom järvellä käymässä

"Hei voiskos joku siellä takana laittaa tuuli koneen pois päältä..kampaus nääs menee pilalle"

Sahaniemen satumaa

Joen varrelta kuuran kukkia

Pojat pelto lenkillä ja hetki sininen (Kuva Virpi Timonen)

Kun tämä lenkkeily on nyt olo suhteiden pakosta pää asiallinen harrastus niin moni mielenkiintoinen koira tapahtuma on saanut jäädä. Pyrri yhdistys järjestää luennon harrastus koiran tasapainoisesta  treenaamisesta. Sinne tekisi mieli mennä, mutta en ole vielä uskaltautunut ilmoittautumaan, kun se on varmin tapa saada puoli sukua sairaalaan ja toinen puoli hautaan juuri ko viikonloppuna. Tänä viikonloppuna olisi ollut Tommi Wirenin luento Rankaisusta Porvoossa, mutta luotan ja toivon, että Jenni paikalla olleena jotain kirjoittelee aiheesta blogissaan...toivottavasti! Jenniii!!!! :)

On me harkattukin. Ilta kymmenen on oikein rauhallinen hetki harjoitella. Vähään harjoitteluun nähden edistytty kuitenkin yllättävän hyvin. Oikea ja vasen alkaa aueta Tosimiehellekkin ja mikä parasta keskiviikkona harkkakentällä kaukot ensimmäisen (toivottavasti ei viimeisen) kerran elämässämme ilman siirtymistä. Olin niin onnellinen. Myös ruutu on kerran onnistunut koko liikkeenä ja hyppy nouto härdelli. Peruutus ei ole kaunis, mutta kyllä sillä seuraamisosio räpiköidään läpi. Nyt pitäisi vaan saada kuukauden ehjä treeenijakso, että ehtisi ottaa liikkeitä kisanomaisesti, koska ihmisjäsenellä ei ole kovinkaan tarkkaa kuvaa missä vaiheessa mikäkin liike todella on.

Olisi enää se vika luokka...antakaa edes pieni pala rauhaa :)

https://www.youtube.com/watch?v=KJwVsN5yJ_M&list=RDKJwVsN5yJ_M#t=3










Kommentit

Suositut tekstit