Tosi miehen tärkeysjärjestys.

Meillä oli torstaina tokotreenit ja kun tokoliikkeet on välillä niin samoja (moni on harrastanut jo useamman koiran kanssa), niin porukka kehittelee aina jotain hupia itselleen ja koirilleen.

Tällä hetkellä pienen pyrrin päätä rassataan sillä, että kaikki asetutaan jonoon peräkanaa ja yksi kerrallaan takaa siirrytään jonon kärkeen. Ensin ihminen ja sitten koira kutsutaan takaa eteen koko jonon ohi, sitten  taas seuraava. Koiran pitäisi malttaa juosta muiden ohi ja malttaa vielä pysyä paikallaan,  kun muut porhaltaa ohi. Ihan hauskaa. Purnu oli alussa ihan pihalla tyyliin "Täältäkö? Sinnekö? Ihan yksinkö? Eikö edes tyttöjen kohdalla voi pysähtyä?"

Harjoiteltiin keilan sijasta ihmisen ja koiran kiertämistä. Meillä oli parina Goljat, jonka kanssa Purnulle ei ainakaan tule riitaa, parempi niin koska alussa juostiin häntien yli ja sählättiin tavattomasti :)

Sitten viimeksi, joku oli kuullut leikkimielisestä testistä, jossa testataan mikä palkkio on koiralle paras. Lelu, nami vai sosiaalinen palkka(kehuminen, taputtelu yms). Ja ei kun innolla testaamaan. Ensin tietty pitkä veto miten luullaan käyvän. Veikkasin, että Purnu piut paut leikistä piittaa, makkara on ykkönen. No ei kun riviin. Yksi piti koiraa kiinni. Omistaja kävi paijaamassa koiraa. Lelun haltija kävi houkuttelemassa koiraa leikkiiin sen lempilelulla ja yksi kävi esittelemässä kaikki herkut makkkaroista lihapulliin. Sen jälkeen mentiin kauemmas riviin ja aloitettiin hirveä kilpahoukuttelu.

Purnun keskittynyt tuijotus ei edes irronnut hyvästä makkarahaltijasta, joten palkka lienee oikea. Makkarat syötyään tuli sitten hätäisesti vilkaisemaan mikä minulla on hätänä, kun mölyän niin ja palasi etsimään lisää makkaroita ja lelunpitäjä sai heilutella leluaan ihan rauhassa.

Paikalla oli myös Purnun suuren rakkauden Dexin emäntä <3 ja Purnuhan on mies, joka tietää, että anoppi ehdokasta kannattaa mielistellä, koska sieltä se tie suuren rakkauden seuraan aukeaa. Pakkohan se oli testata meneekö ihanan Dexin emäntä kaiken edelle. Veikkasin että voittaa makkarankin. Lisäkarkottimeksi Dexin emännälle annetttiin tuo edellisessä kisassa  täysin ilman kiinnostusta jäänyt lelu. Ja ei kun sama uusiksi. Nauratti jo etukäteen. No vuorollaan jokainen taas kävi houkuttelemassa Purnua. Irti päästyään suora syöksy makkaroille. Makkarat nopeasti mahaan. Siitä suoraan Dexin emännän luo intoa piukassa, mutta hittoako se tuota typerää lelua heiluttelee, kaivaisi sen Dexin jostain, ja sitten lopulta ai niin olihan täällä omaa väkeäkin. Tosi kiva ;)

Tosi miehellä on tosi miehen tärkeys järjestys:
Ehdoton ykkönen makkara, sen jälkeen vieraat naiset ja sitten tulee se nainen, joka asuu meillä :)

No voitin suosiossa kuitenkin sen hemmetin narulelun ja mikä parasta, koirillakin oli hauskaa. Sen verran tuli uusia juttuja, että kotiin päästyämme kuului sängyn alta vain väsynyt luiden rojahdus. Koti onkin paras paikka sillä Purnukka tietää, että jääkaapin ovessa on nakki paketti :)
Kommentit

Suositut tekstit