"In The Ghetto"

Ihmisjäsen ja Tosimies pitivät Pandemia palaverin. Pohdittiin vähän asioita ihan omalta kantilta. Kisat ja harkat on peruttu ties minne asti. Tällä hetkellä kellään ei ole tietoa, kuka sairastuu, miten pahasti ja kauanko tämä poikkeustila jatkuu. Uusimaa on eristetty mikä onkin ihan hyvä. Ei tule ketään eikä lähde ketään. Pöljimmät livistivät mökeille muun suomen riesaksi missä tauti vasta aloittelee. Pikkukaupunkilaiselle tämä ihmisten välttely on helppoa. Täällä ei 30 vuoteen ole juurikaan ollut edes kaupungilla vastaantulijoita, metsässä senkään vertaa. Ei ole ruuhkaa. Todellakaan. Missään. Etätyötä on nyt pakerrettu pari viikkoa. Kun selvisi että etätyö jatkuu ihmisjäsen kipaisi työpaikalta isomman näytön ja muutaman mapin verran puuhaa. Nyt on hommia pitkäksi aikaa ja etäily alkaa sujua kun näkeekin jotain.
Etätyön lähituki
Tosimiehen kanssa on puuhattu kaikkea kivaa. Käyty pari kertaa jäljellä ja monta kertaa eväs retkillä.
Tosiasia kuitenkin on, että ukkeli täyttää kohta 11v. Vaikka Tokoiluun intoa piisaa niin siinä vaiheessa kun tämä pandemia souvi on ohi niin ikää on hyvinkin kertynyt vielä vuosi lisää. Tämän piti olla meidän vika Toko vuosi ja niin se taitaa ollakkin. Urheasti on tasaisen hitaasti, mutta sitkeästi keploteltu luokkia läpi vaikka on ehtinyt tulla matkan varrella lähipiiriin kaikenlaista sairautta ja kuolemaakin. Välillä on sairastettu itse ja välillä muut. Sääntö muutoksetkin sinniteltiin läpi, mutta kyllä tämä nyt meidän osalta taitaa olla tässä. Me jäädään ansaitulle eläkkeelle. Ei lopeteta omaksi iloksi tokoilua eikä hömppätemppuja, mutta mitään muita tavoitteita meillä ei ole kuin pitää loppuvuodet kivaa keskenämme. Jossain kisoissa saatetaan käydä, jos siltä sillä hetkellä tuntuu ja jos on mokkapaloja puffassa, mutta epäilen.



Nyt yritetään pysyä terveenä ja saada Koutsikin kuntoon ja luotsatuksi koko sakki kohti kesää. Syksyllä meillä on vielä kiva koirakurssi. Aika näyttää järjestetäänkö se, joka tapauksessa maailma on syksyllä erilainen. Hyvässä vai pahassa, jäädään Tosimiehen kanssa uteliaina seuraamaan.



Pysykää terveinä ja kotona älkääkä jättäkö karva kavereita vaikeina aikoina heitteille!


Kommentit

  1. Hyvää pohdintaa. Nautinnollisia eläkepäiviä Purnulle! <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit