Ei täällä ihan laiskana ole oltu...tai no...

Me on laiskoteltu. Helle vei Tosimiehen lenkkihalut ja ihmisjäsenen treenihalut. On kuitenkin käyty yksissä ohjatuissa harkoissa kentällä ja yksissä vapaissa treeneissä. Oli kivaa, mutta ei olla saatu toistettua. Mutaojakylvyn jälkeen Tosimieskin jaksoi treenata. Kiitos kuvista Lotta :)

Kuva Lotta Lassas

"Ai tätäkö ei kuulukaan pureskella...oikeestiko?" kuva  Lotta Lassas

Treenikamu tarkkana  Kuva Lotta Lassas
No oli kentälle menoon hellesäässä toinenkin syy. Treeni kaverit Tiina ja Kaneli saivat kasaan TK4 ja Tottelevaisuusvalion tittelihän sieltä tuli ja treeni kamuille luvatut kakkukahvit. Hienoa Tiina ja Kaneli ja hieno oli treeni kamuille tarjottu kakkukin.


Tiinan ja Kanelin TVA kakku :) Kuva Lotta Lassas

Sitten alkoikin jo Juhannus painaa päälle joten ei kun matkaan veli Hopea. Mikäpäs sen hienompaa kuin ajella itärajaa ilmastoimattomassa autossa, jossa vaihteeksi palaa ABS hälytysvalo. Kia ihan oikeasti kerjää pääsyä omaan parkki ruutuun muiden Laakkosen vaihtareiden kanssa. No ei vielä kuitenkaan. Ohjekirjaa bussipysäkillä selatessa selvisi, että jarrut pelaa ja Juhannuksena ei suomessakaan tarvitse lukkiutumatonta jarrujärjestelmää. Hetki kun annettiin Kian huilata niin valo sammui ja matka jatkui. Ei me sitten vielä vaihdeta...(tai no ehkä sittenkin nyt keskuslukitus pelaa omineen ja takaluukku ei pysy ylhäällä prkle)

Juhannus oli ihana. Perinteisin menoin mentiin...rosvopaisti, sauna, uinti ja lenkkeily. Helvetillinen talkoo osuus puuttui tänä vuonna ja toivottavasti tulevinakin vuosina. Ihan meni nautiskellessa koko Juhannus.


Joillakin on armeijan Rölli puku ihan omasta takaa...

Alussa oli suo, pyrri ja Jussi






Kommentit

Suositut tekstit