Koiraelämää ja kortisonia...kesä tulee...


"Kollageeni koliitti näyttää olevan vielä harvinaisempi kuin haavainen koliitti." Bingo pöydässä kolme. Ihmisjäsen päätti ruveta sairastelemaan. Tai no päätti mennä lopulta 4 vuoden jälkeen tutkimuksiin. Tuli sen verran rauhallinen hetki, että ehti vatsavaivat ruveta jo vähän veettämäänkin. Tähystyksessä ei näkynyt mitään, mutta tämä kiero koliitti eli joku hämärä tulehdus näkyy kuulemma vain koepaloissa. No jos oli pakko joku diagnoosi saada niin mieluiten tämä, koska on Crohnin taudin ja haavaisen paksusuolen tulehduksen rinnalla vatsatautimaailman nöösipoika. Saattaa jopa loppua itsestään. Nyt täytyy vaan koittaa hoidella mököttävä suolisto kuntoon. No täytyy myöntää, että viimeiset vuodet ovat olleet kyllä varsin otolliset saada ihan mikä vaan tauti kupan ja kuoleman väliltä. Eli oikeastaan pääsin aika vähällä.

Joka tapauksessa asiat on paremmalla tolalla kuin pitkään aikaan. Talvi saatiin treaanttua kurssilla ja toko liikkeet alkaa olla hyvää tuuria vailla valmiit. Purnun ontumiset on pysyneet poissa ja näyttääkin, että porskutetaan 9 v synttäreitä kohti rinta rottingilla kuin Tammelan torin pulut. Ihmisjäsen on jopa aloittanut hölköttelyn jälleen ja Tosimies on pysynyt vaivatta mukana naapuruston rollamummojen kanssa.


Ontumisepisodi sai minut lukemaan liikaa punkkimyrkkyjen sivuvaikutuksista ja aloin epäillä, josko Tosimiehen löllöily kesäisin ei johdukkaan helteestä (sitähän olikin viime kesäna ihan kokonaista yksi päivää) vaan punkkipannan myrkyistä. Nyt meillä on sitten lykätty punkkipannan laittoa. Yhtään punkkia ei vielä  ole ollut. Tosimies on torjunut lämpöhalvausta  uimalla joka lätäkössä. 




Toistaiseksi on ollut siis varsin reipas. Lenkilläkin pyrähdellyt ja kipittänyt edellä, Voi myös olla, että  alkukevät oli vaan vielä kylmempi kuin viime kesä. Mutta seuraan eläinkoettamme mielenkiinnolla.

Tämän lisäksi saksittiin hieman miehekkäämpää ja kevyempää kesä kampausta, kun helle alkoi. Ei ole tyylikäs, mutta ...no ainakin kevyempi.


Ei sitten tullut mieleen, että on ihan asiaa opiskelleita trimmajia??

Mökille tehtiin parikin tehoiskua toukokuussa, kun Vappu ja Hela vapaat ja upeat säät antoivat sopivan tekosyyn.

Katot saivat uuden mustan värin...




Ja vanha navetta, joka kieltäytyi romahtamasta saatiin lopulta antamaan periksi ja nurin. Tuolta pitäisi vielä löytää nurkka rajapyykki, joka on jossain ulkokulman alla. Stihlillä on sitä ennen pientä hommaa.



Työhön osallistumattomalle työnjohtajalle tuli hiki jo katselemisesta kaukaa.
Ja kun sitä työtä on niin paljon valvottavana ja työntekijät vaan pitää taukoja koko ajan ja tuhlaavat energiaa pyöräilyyn :D



Helteinen toukokuu koettelee...

Lintu teki pesän vajan ruuvilaatikkoon... Pilli-kissa raukka kääntyisi haudassaan, jos tietäisi, että meno tontilla on äitynyt tämmöiseksi :D




Nyt jänniteään milloin rötö-asukin perheenlisäykset syntyy 

Käytiin myös rokotuksissa Lovetissa. Kaikki oli sydäntä myöten kunnossa. Hieman tuli halju olo kun rupesin laskemaan milloin pitää tulla uudestaan ja tajusin että Purnukka on silloin 12 v. Toivon että tuo 12 v rokotekin vielä haetaan yhdessä <3





Kommentit

Suositut tekstit