Veerpalun laduilla hiihtelemässä...

No ei hiihdetä. Tosimies sai siis yskän ja ei kun Lovettiin taas. Tikit saatiin samalla reissulla pois ja vähän muutakin hauskaa tarttui mukaan.

Nyt on Tosimiehen katu-uskottavuus nousussa
Toimii myös ihmisjäsenen haljenneisiin sormenpäihin :)
 Ilona tutkaili Tosimiehen keuhko kapasiteetin. Tosivirkamies yskä oli varsin muhkea. Onhan meillä kennelyskä rokote, mutta tohtori kertoi, että joskus myös nukutus putki ja kaasu voi aiheuttaa vastaavaa. Kennel yskäksi se kuitenkin sitten arvioitiin olipa aiheuttaja mikä vaan. Viikon tulehdusta hillitsevä kipulääkekuuri ja lepoa. Ihmisjäsen oli jo tutkaillut nukutusaineen doping varoajat ja sillä olisi seuraaviin kokeisiin päästykin, mutta kuurin lähentyessä loppua piti sitten kaivaa vielä yskänlääkkeen varoajat ja siihenhän ne kisa haaveet kaatui. Varoaika 28 päivää joten doupattu on tämä meidän home made Veerpalu. 

Mittään en ole ottanut.
Korostan kyllä se oli tuo nainen, joka ne pillerit piilotti minun juustopaloihini.
Nyt on sitten otettu viikko rauhallisesti. Tehty pieniä lenkkejä ja vältelty rasitusta. Yskä on voitettu. Yhdet harkat jätetään vielä väliin, kun treeni kamuilla on kisoja tiedossa, ettei varmasti tartuteta ketään. Huhtikuun kisoihin yritetään sitten jo kammeta itsemme. Toisaalta ei olla saikulla voitu treenatakkaan kuin nyt loppuviikosta sellaisia juttuja mitkä ei saa hengästymään. Tunnaria ja sitten on yritetty vielä erikseen treeniä tunnari kapulan pitoa ilman pureskelua. Sitä treenataan varmaan vielä pitkään...

Mutta tänään päästiin jo hankiaisille viipottamaan. Oli kyllä upeata. Aurinko paistoi ja hanki kantoi metsässäkin. Pari kaurista nähtiin, mutta nyt ei saatu napattua kuvaa. Teki kyllä hyvää tepastella metsässä autossa lumimyrräkässä vietetyn lauantain jälkeen. Nyt tiedän mitä tarkoittaa, kun sanotaan, että näkyvyys  tieliikenteessä voi olla 0.









Kommentit

Suositut tekstit