Treeni videoita ja karmeaa kuraa...

Mikä sieltä oikein tulee...yksikorvainen?

Helteiden helpotettua lähdettiin kentälle tekemään vähän aivojumppaa ja irroittelemaan ilman lämpöhalvauksen uhkaa. Saatiinkin koko kenttä käyttöön, kun sade ja ehkä kesälomat olivat karkoittaneet muut treenaajat. Sade oli tehnyt tehtävänsä ja ei todellakaan pölissyt enää. Märkä hiekka tosin kurasi edelleen kaiken.

Perinteiseen tapaan ihmisjäsenellä ei ollut mitään erityistä suunnitelmaa, mutta siinä alkuverkkaa kävellessä päätin, että kun kerrankin pystyi rennosti irroittelemaan tarvitsematta varoa muita kentällä olijoita niin pidetään vähän hauskaa. Pikku-Ukolla menee vähän nuo irtoavat liikkeet vielä sekaisin. Ruudussa saatetaan kiertää nurkkatolppa, noutaa targetti jne. Kierrossa saatetaan lähteä hyppäämään tai ruutuun. Tiesin että on vähän patoutunutta puuhaenergiaa niin päätettiin ottaa vähän erotteluakin ruudun ja kierron välillä sekä vauhti liikkeitä muutenkin, kun saatiin kerta rallattaa koko kentällä.

Seuraa surkeasti kuvattuja videoita :D



Todettiin että yksikorvaisen on vaikea erottaa sanoja kierrä ja ruutu toisistaan. Yritä ite yhdellä korvalla...






Lopuksi vielä leikittiin lisää ja käytiin käppäilemässä kierrokset alas.


Meidän kenttähän saattaa vaikuttaa hieman karulta, mutta on todellakin paras kenttä seuran historiassa.  Aidat ja rauhallinen sijainti on luksusta. Talvella sitten taas treenataan tyhjillä parkkipaikoilla, kun kenttä täyttyy lumesta, mutta onneksi talvi on etelässä lyhyt.



Valkon Alpit











 

Kommentit

  1. Onko sulla ruutu ja kierto samalla suunnalla?
    Kun ne kokeessakaan ei yleensä niin ole, niin opetusvaiheessa en kamalasti niitä sillai pitäisi.. Monesti ne on vastakkaisissa suunnissa.
    Kun koira osaa oikeesti lukita oikean kohteen vihjesanalla, niin sitten voi vaikka laittaa samalle suunnalle, mutta niin että lähetykset on samasta paikasta. Ruutu ja kierto on vain tietyssä kulmassa toisiinsa nähden.

    terkkusin Tiina

    VastaaPoista
  2. Joo vähän jumpattiin aivonystyröitä ja korvia tarkoituksella😀kun välillä vaan porhaltelee porhaltelun ilosta ilman ajatusta 😂

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit