Toivo herää ja me myös

No niin alkuvuosi vaikuttaa varsin lupaavalta. Agressiot on purettu kellari remontissa purku hommissa ja äly nollattu täysin seiniä ja lattiaa laatoittaessa. Vastustin, kun Pentti ehdotti, että tehdään remppa itse ja opetellaan. Täytyy myöntää, että oppihan siinä kaiken laista. Pentin poika neuvoi uutterasti, kävi auttamassa ja lainasi työkaluja. Väri silmän maailman parhaat myyjät laskivat menekit tosi tarkasti ja löysivät aina ratkaisevan mömmön ongelma kohtiin hyvillä neuvoilla jatkettuna.

Remontin Top Five:
  1. Naula pyssy (Naapurin Arton sanoin, "Vasara on nykyään vain rekvisiittaa"
  2. Ardexin kipsi ja laasti (tumpelokamaa, pysyy siinä mihin sen läiskäsee ja kuivuu 15 minuutissa)
  3. Lyöntiruuvit (never heard before)
  4. Laattaleikkuri
  5. Loistava remontti seura <3
Remontin Never again:
  1. Sementti pöly
  2. Laattojen irroitus kirveen ja vasaran avulla
  3. Seinän tasoitus
  4. Laastin tekeminen ämpärissä
  5. Yö urakointi työ viikolla (luojan kiitos työkaverit kestivät kärttyistä akkaa)
Kokonaissaldo: Hienoa tuli, mutta muutoin Once in the lifetime-juttuja.





Koira hommiin siis. Remontin aikana yritettiin jotain pientä askarrella Tosi miehenkin kanssa, mutta suoraan sanottuna koulutus puolella oli täydellinen heitteille jättö. 

Seurasiko kukaan Tanssii tähtien kanssa ohjelmaa aikoinaan. Siellähän on joka tuotanto kaudella yksi miespuolinen Kanki Kaikkonen. Meillä asuu semmoinen. Purnun takapään käyttö on ollut onnetonta. Hierojat ovat siitä huomautelleet ja tokokurssin vetäjät. Niinpä aloitettiin Tottakai Olen Oikein Kankee miehen kanssa hierojan suosituksesta tasapainoilu ja siitä se idea sitten lähti. Ajattelin, että josko laudan kiertoa voisi hyödyntää Tokossakin. 

Seuraavat kaksi filmiä on otettu ihan vaan tätä blogia varten. Yleensä harjoittelemme niin , ettei kukaan näe  (ja syystä) ;D

 Pyrrihän on luonnostaan ketterä ja nopea liikkeissään. No meillä ei asu sitä lajia pyrriä. Normisti meillä on naksutin mukana, ei siksi että se auttaisi, mutta tuleepahan hieman latino rytmejä paso duebloon. Voin vakuuttaa, että tätä on treenattu aika lailla ja alussa pylly ei liikahtanutkaan, joten omasta mielestämme ollaan edistytty suhteessa harjoittelumäärään vallan surkeasti, mutta edistytty silti...






No niin jostain hiton syystä videot eivät suostu näkymään ja vanhatkin videot ovat muuttuneet näkymättömiksi. Koitan tutkailla asiaa tai heitän koneen seinään :)

Kerta vielä yuotubenkautta nimimerkki Hermot menee

Kommentit

Suositut tekstit