Juhlahumua ja humantereita...

Kun muu Suomi vietti ihmislasten valmistujaisia, meidän pikkuiset vaja-asukit päättivät myös lähteä suureen maailmaan. Vajan ovea oli jouduttu pitämään kiinni kun naakat alkoivat kiinnostua hieman liikaa vajan tapahtumista. Koutsi onneksi huomasi vaaran ja pikkuisten päätyminen naakan lounaaksi saatiin vältettyä. Pitihän sitä sitten päivystää päivittäin, että milloin on se H-hetki kun lähdetään kotoa maailmalle ja ovimiestä tarvitaan. Emo liikkui sujuvasti räystään raosta. Sitten yhtenä aamuna kun avasin oven kurkatakseni mikä on tilanne  oli vaja täynnä ihania lenteleviä angry birdsejä.

Pörhö Hörhöt valmiina maailmalle <3
Ihmisjäsen ei meinannut malttaa lähteä juhliin ja liikuttui melkein kyyneliin. Niin söpöjä hapsupäitä oli vaja pullollaan. Iltaan mennessä viimeinenkin peräkammarin poika oli uskaltautunut maailmalle. Emo lensi eestaas pitkin pihaa ruokkimassa hajautettua pesuetta. Tuli kyllä ikävä vaikka olikin helpottunut olo, että koko pesue selvisi häiriintymättä ja ilman havereita maailmalle.

Sitten juhlittiinkin jo Tosimiehen 9 v synttäreitä. Päivänsankari sai jauheliha kakun nakki kynttilöin. Höysteenä oli tosin Lovetista saadut korvalääkkeet ja antibioottikuuri tulehtuneisiin anaalirauhasiin. Ihmisjäsen meinasi seota omien ja koiran lääkkeiden kanssa ja mitä mihinkin reikään piti milloinkin tunkea. 


9 v pettämättömällä rauhallisuudella. Meillä ei turhaa vouhata :)



Nyt oltiin jo kontrolli käynnillä ja hyvin oli dropit tehonneet. Nyt vielä vähennellään korvatippoja ja syödään loput kortisonit ja antibiootit ja sitten pitäisi olla meidän sairastelut ohi. Lomakin alkoi, joten keskitytään kortisonipöhön poistamiseen ihmisjäseneltä.

Helle (Aina Sataa Lomalaisen ja herra Lämpöhalvauksen kriteereillä nyt on helle) hieman koettelee ja kun naapurin Veikko meinasi kuolla lämpöhalvaukseen ihan normipäivänä, niin päätettiin mekin luopua lopuistakin pohjavilloista. Ja olihan niitä. Vaikka olin haukkiloinut turkin jo Fiskarseilla puoleen oli karvaa vielä todella paksusti, kun trimmerillä (ihan hommasin mokoman) aloin huristelemaan. Vasen puoli on se opettelu puoli ja oikea näyttää jo ihan hyvältä. Jossain vaiheessa trimmeröintiä panikoimme, kun jälki oli ihan kauheaa, mutta siinä vaiheessa ei voinut enää perääntyä ja aika hyvä lopulta tuli. Siis oikealta katsottuna :) 

Ei me mitään pentua hommata, tee se itse  ja säästä...

Aika hyvä jos edestä katsoo

Nyt lomaillaan, mökkeillään ja nautitaan helteistä. Ihmisten ilmoille tullaan, kun turkki on hieman kasvanut.


Kommentit

Suositut tekstit